It’s that time again!

I have really tried my best not to start making my summer plans so early this year, but it seems that December arrives and I just get this urge to start planning. Every year is the same. It’s beginning to piss Mark off.

This year he has really tried to convince me that a ”Last Minute” booking is the way to go. I am not convinced. What if the really good places are gone!? So what’s happened… well, for the past two weeks I have been surfing the travel sites. Apollo, Fritidsresor & Ving (off course) and also checked regular flights and searched for houses/apartments to rent.

So what’s been on the agenda this year!? 

Well… Mykonos, Tilos, Crete, Kefalonia, Skopelos, Naxos, Paros… and Mallorca, Ibiza, Menorca, Tarifa, Sitges. Mostly Greece and Spain as you can see. Two very interesting options as we love both Spanish and Greek food, we love the heat and the beach, as well as the wine (I should add).

So where’s it gonna be? 

Looks like we’re heading back to Mallorca, but for a shorter stay this time, so that we can travel somewhere else in Europe as well. I am thinking that we might take a trip in June to Sunwing Alcudia Beach in Mallorca, so that Pixie can get her Lollo & Bernie fix. That way we can head elsewhere in July, without a bad conscience.

Here’s me and Pixie in July 2013, outside Sunwing Princesa in Alcudia, Mallorca. We had such a blast there, I think we might go back.

971202_10151556793772467_2068301531_n

 

 

One comment

  1. Rosita skriver:

    Det låter klokt och bra, att Pixie också blir nöjd och glad. För, är barnen glada så är också föräldrarna glada. Och så kan ni – utan dåligt samvete – eventuellt välja en annan tripp också, härligt.

    Mykonos vill jag också jättegärna till! Och återvända till Ibiza, love it! Och kanske kanske kan vi åka dit i sommar. Vi har bokat Rhodos och tänkte som vanligt kombinera med ett kort besök (cirka en övernattning) på annan grekisk ö. Halki, funderar vi på detta år.

    Lycka till i reseplaneringen!
    Kram Rosita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *